Garage Rocar - Utrecht Garage Rocar - Utrecht Garage Rocar - Utrecht

Hartelijk welkom bij GARAGE Rocar

Over ons


Garage ROCAR was sinds 1997 gevestigd aan de Koningsweg 2 in Utrecht. In januari 2009 werd het bedrijf uitgebreid met Garage ROCAR II aan de Tractieweg 93 in Utrecht. Later in 2020 is de vestiging aan de koningsweg verhuist naar de Tractieweg 89.
ROCAR werkt met geschoold personeel en elke monteur heeft zijn eigen specialisme in de autotechniek. Klantvriendelijkheid staat bij ons garagebedrijf hoog in het vaandel.

Garage ROCAR is erkend door de RDW en mag APK-keuringen verrichten. Ook voor het afgeven van vrijwaringbewijzen kunt u bij ons terecht.

Wij zijn aangesloten bij mijngarage.nl. Deze organisatie geeft automobilisten duidelijkheid en transparantie in prijzen voor reparatie en onderhoud. ANWB leden kunnen via mijngarage.nl regelmatig profiteren van voordelige aanbiedingen.

WAUW! Garage Rocar - mijngarage van de maand juli 2014 De WINNAAR van juli is Garage Rocar in Utrecht!!


Garage Rocar heeft de afgelopen 17 jaar een goede naam opgebouwd in de regio. “We werken momenteel met zeven monteurs, waaronder drie APK-keurmeesters, een schadespecialist en een leerling schademonteur”, zegt Sidi. De Utrechter beklemtoont dat Garage Rocar dezelfde service biedt als een merkdealer, maar de klant hiervoor aanmerkelijk minder in rekening brengt.

“Bovendien hechten wij veel waarde aan duidelijkheid: heldere prijsopgaves en transparante offertes voordat we aan een klus beginnen. Daarom past mijngarage.nl ook zo goed bij ons bedrijf.”

Sidi beklemtoont dat het klantenbestand van Garage Rocar nog steeds groeit, iets wat vrij uitzonderlijk is in deze tijd. “Ons autobedrijf moet het hebben van mond-tot-mondreclame. Onze ervaring is dat een tevreden klant vaak weer drie anderen meeneemt. Nieuwe klanten hebben in eerste instantie wat drempelvrees om bij een ander autobedrijf aan te kloppen, maar worden over de streep getrokken als bijvoorbeeld een familielid goede ervaringen met ons heeft. Het is dus van groot belang dat je service altijd goed in orde is.” Sidi bevestigt dat hierdoor deelname aan mijngarage.nl ook veel nieuwe klanten oplevert. “Zonder meer”, zegt de Utrechter. “We accepteren veel werk via mijngarage.nl. En door een snelle en goede service te verlenen, haal je uiteindelijk meer dan alleen deze nieuwe klant binnen.”

“Met de erkenning Mijngarage van de Maand zijn we oprecht blij. Het betekent dat we opnieuw positief gewaardeerd worden.”

Lees meer.

  • 030 - 2447575
  • 030 - 2546151
Rijksdienst voor het Wegverkeer
Garage Rocar op Facebook

Valvoline Europe - smeermiddelen, motorolie
Mijn Garage | auto onderdelen, reparatie en onderhoud

Online bandenshop